Eleh & Aymeric de Tapol in de Beursschouwburg

Aymeric de Tapol Aymeric de Tapol is een experimenteel en elektro-akoestisch componist. Van soundtracks voor dansvoorstellingen over radiofonische experimenten tot geluidsmontages voor films en documentaires, Aymeric slaat er zijn hand niet voor om. Een veelzijdigheid die ook in zijn solo-concerten komt bovendrijven. De met mysterie omhulde genrepionier Eleh houdt het dan weer bij minimale elektronische drones, en dat al sinds zijn eerste elektro-akoestische experimenten in 1999. Van onderzoek naar de fysieke impact en betekenis van klank evolueerde zijn muziek gaandeweg tot een bezwerende en hypnotische drone-dub met een onmiskenbare mystieke dimensie. Ingenieus in de klankconstructie, transcendent in sfeer en ritme.

Tijd en plaats van het gebeuren :

Eleh / Aymeric de Tapol
Dinsdag 5 april 2011 om 20.30 u
Beursschouwburg

A. Ortsstraat 20 – 28
1000 Brussel

Mer info : www.beursschouwburg.be en www.q-o2.be

Extra :
Eleh : www.eleh.org
Aymeric de Tapol : a.detapol.free.fr, youtube en soundcloud.com