Hedendaagse muziek voor kinderen rond een oud Roemeens sprookje

Cornelia Zambila In de concertreeks Gradus ad Parnassum van het Gentse Conservatorium brengen enkele studenten hedendaagse muziek voor kinderen rond een oud Roemeens sprookje. “Jeugd zonder ouderdom en leven zonder dood” is een project van de Roemeense violisteCornelia Zambila (foto). Uitvoerders zijn Pieter Dezutter (balafoon, didgeridoo, blokfluit), Hannah Van den Borne (harp), Lieve Van de Meirssche (dwarsfluit), Hans Denayer en Lies Witteman (hoorn), Pieter Vandermeiren (trombone) en Dagmar Robben (hobo). Vertellers zijn Pieter Dezutter en Lieve Van de Meirssche. De muziek is van Darie Nemes-Bota, Diana Rotaru en Cornelia Zambila.

Tijd en plaats van het gebeuren :

GAP : Jeugd zonder ouderdom en leven zonder dood
Zondag 10 april 2011 om 11.00 u
Koninklijk Conservatorium Gent

Hoogpoort 64
9000 Gent

Meer info : cons.hogent.be

Extra :
Darie Nemes-Bota op youtube
Doina Rotaru op www.composers21.com e, www.myspace.com/doinarotaru en youtube