Dierenparade : Vlaanderens jongste componist Felix Vermeirsch stelt debuutcd voor

Felix Vermeirsch' Dierenparade Op zondag 4 september vertellen Felix & Fauve Vermeirsch het verhaal van de dieren in “Dierenparade”. Dat is een bundel van 22 aanstekelijke pianowerkjes van Vlaanderens jongste componist Felix Vermeirsch, nu 12 jaar. Felix componeerde deze opmerkelijke bundel toen hij 9 was en werd daardoor jongste lid van ComAV, UBC en SABAM. Hij kreeg lovende kritieken van de pers voor zijn concert tijdens KlarKids in Het Paleis te Antwerpen. De vraag naar een cd was groot, in april 2011 werd “Dierenparade” dan ook opgenomen op cd.

Op 4 september stelt Felix zijn debuutcd voor in de concertzaal van Piano’s Maene in Ruiselede. Tijdens het concert vertelt Felix het verhaal van de dieren, terwijl zijn zus Fauve de composities op de piano speelt. Soms zijn de dieren droevig of bang, dan weer zenuwachtig of gemeen of gewoon heel erg gek. Bovendien staat er zondag in het atelier in Ruiselede een heus ‘pianospringkasteel’ opgesteld. De ideale uitstap voor het hele gezin dus!

Tijd en plaats van het gebeuren :

Felix & Fauve Vermeirsch : Dierenparade
Zondag 4 september 2011 om 12.00 u
Concertzaal Piano’s Maene – Ruiselede

Industriestraat 42
8755 Ruiselede
Gratis toegang, reserveren kan via concert@maene.be

Meer info : www.maene.be

Extra :
Felix Vermeirsch op www.yesmusic.be

Elders op Oorgetuige :
Klara4Kids : jong geleerd, is oud gedaan, 20/02/2011