Dolle ode aan de wereld van Tom Waits met L’Orchestre d’Hommes-Orchestres in Turnhout

L'Orchestre d’Hommes-Orchestres Gewapend met het (kleur)rijke repertoire van Tom Waits voert L’Orchestre d’Hommes-Orchestres een show op als een kermisspektakel of muzikaal circus. Het ensemble speelt composities van Waits en gebruikt daarbij bijna honderd objecten en zelf uitgevonden instrumenten, allemaal uitgestald op de scène. Ze strelen en hameren op het instrumentarium in een werveling van tableaux vivants. Een muzikaal feest voor ogen en oren!

Muziek maken met een kinderwagen, spaghetti, laarzen, theepotten, scharen en hamers: het kan allemaal. Gewapend met bijna honderd voorwerpen die dienst doen als instrument, brengt L’Orchestre d’Hommes-Orchestres in bizarre scènes een ode aan de wereld van Tom Waits. Ze mixen Waits’ arrangementen en stijlen tot een ongeëvenaarde potpourri van geluiden, muziek en humor en halen de gekste fratsen uit met elkaar, de voorwerpen en instrumenten. Een uniek muziekcircus, uitgevoerd door een stelletje dollemannen die je 120 minuten lang pure lol bezorgen. Het aanstekelijke collectief uit Québec bestaat uit: Bruno Bouchard, Jasmin Cloutier, Simon Drouin, Simon Elmaleh m.m.v. The New Cackle Sisters.

Tijd en plaats van het gebeuren :

L’Orchestre d’Hommes-Orchestres performs Tom Waits
Vrijdag 11 november 2011 om 20.15 u
de Warande – Kuub – Turnhout

Warandestraat 42
2300 Turnhout

Meer info : www.warande.be en www.lodho.com

Bekijk alvast L’Orchestre d’Hommes-Orchestres aan het werk

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZlmuuWp4r04&w=500&h=305]