The Times they are a-changin’ : HERMESensemble gaat aan de slag met partituren van aanstormend talent

he Times They   Are a Changin' Voor de derde keer gaan AMUZ, HERMESensemble en De Veerman op zoek naar een antwoord op de vraag: hoe klinkt de toekomst? Componisten Bram Van Camp en Hanne Deneire zetten als coach opnieuw hun schouders onder dit initiatief waarbij jongeren tussen 12 en 20 jaar worden uitgenodigd om hun composities voor ensemble in te zenden. De meest interessante werken uit elke leeftijdscategorie worden tijdens een heus concert uitgevoerd door de professionele musici van het HERMESensemble. Dat zo’n oefening tot schitterende resultaten kan leiden, werd reeds bewezen tijdens de vorige edities van The Times They Are a Changin’ in 2008 en 2010. Het slotconcert vindt plaats op zondag 29 januari 2012.

Tijd en plaats van het gebeuren :

HERMESensemble : The Times they are a-changin’
Zondag 29 januari 2012 om 15.00 u
AMUZ – Antwerpen

Kammenstraat 81
2000 Antwerpen

Meer info : www.amuz.be en www.hermesensemble.be