Slotconcert Nadar Summer Academy in Sint-Niklaas

Nadar ensemble Deze week vindt de tweede editie van de Nadar Summer Academy plaats, een zomerstage rond nieuwe muziek voor muzikanten vanaf 14 jaar (coproductie MATRIX en Nadar ensemble). Een week lang worden ze ondergedompeld in nieuwe muziek in allerlei gedaanten. De resultaten krijg je te horen tijdens het slotconcert op zaterdag 1 september in het Auditorium van de muziekacademie van Sint-Niklaas.

Tijdens deze vijfdaagse stage laten de musici van Nadar jonge muzikanten en componisten kennismaken met allerhande aspecten van nieuwe (kunst)muziek. Naast de dagelijkse individuele instrumentlessen is er ruimte voor kamermuziek, improvisatie, ensemblespel en krijgen de deelnemers de kans om met live elektronica en grafische partituren aan de slag te gaan. Deze zomerstage vindt plaats van 27 t.e.m. 31 augustus 2012 en richt zich tot alle nieuwsgierige muzikanten en componisten tussen 14 en 20 jaar oud.

Tijd en plaats van het gebeuren :

Slotconcert Nadar Summer Academy
Zaterdag 1 september 2012 om 19.30 u
Auditorium muziekacademie Sint-Niklaas

Hofstraat 13
9100 Sint-Niklaas
Gratis toegang

Meer info : www.nadarensemble.be en www.matrix-new-music.be

Voor wie er niet bij kan zijn : op zondag 28 oktober 2012 laten de deelnemers van de Summer Academy een tweede keer van zich horen, met een concert tijdens het TRANSIT festival in Leuven