ChampdAction/Studio Concert #3 : impro en solostukken in combinatie met elektronica van Clemens Gadenstätter en Yannis Kyriakides

Nico Couck In ChampdAction /Studio gaan regelmatig concerten door van artiesten met wie ChampdAction samenwerkt en/of try outs en outputs van eigen producties. Op 31 januari zal één van de huisartiesten Ann Eysermans samen met pianiste Kathleen Coessens een workshop impro geven aan een grote groep studenten die meedoen aan de vierde editie van LAbO (Van 18 tot en met 24 februari 2013). Na een dag workshoppen zorgen ze voor een impro toonmoment tijdens het studio concert . Twee andere jonge huisartiesten van ChampdAction, gitarist Nico Couck (foto) en violist Takao Hyakutome (die uit de vorige LAbO editie komen) , brengen solostukken in combinatie met elektronica van Clemens Gadenstätter en Yannis Kyriakides.

Tijd en plaats van het gebeuren :

ChampdAction/Studio Concert #3
Donderdag 31 januari 2013 om 20.00 u
ChampdAction/Studio in deSingel – Antwerpen

Desguinlei 25
2018 Antwerpen
Gratis toegang

Meer info : www.champdaction.be

Extra :
Nico Couck : nicocouck.com, www.muziekcentrum.be en youtube
Takao Hyakutome : www.takao.co.nr en youtube
Clemens Gadenstätter : www.gadenstaetter.info, www.composers21.com en youtube
Yannis Kyriakides : www.kyriakides.com, www.myspace.com/yanniskyriakides, www.muziekcentrumnederland.nl, www.champdaction.be en youtube