Houthandel Antwerpen prikkelt alle zintuigen in spetterende nieuwe voorstelling

Houthandel Antwerpen Ensemble Houthandel Antwerpen stelt de spetterende voorstelling ‘Do You Remember?’ voor, waarin zowel componist Philip Feeney als het ensemble aandacht besteden aan wat ze belangrijk vinden in een performance: alle zintuigen prikkelen!

Ensemble Houthandel Antwerpen werkte samen met de Britse componist Philip Feeney tijdens de dansvoorstellingen ‘Peter and the Wolf’ door productiehuis In the Winggs. Na deze inspirerende kennismaking gaf het ensemble de opdracht aan deze schitterende componist om muziek te schrijven voor de nieuwe productie van Houthandel Antwerpen.

Voor ‘Do You Remember?’ ging componist Philip Feeney op zoek naar een heel persoonlijk Houthandel Antwerpen-verhaal.  De vijf muzikanten van het ensemble vertellen hun grote en kleine herinneringen, soms grappig of ontroerend, dan weer spannend of droevig. Geïnspireerd door de memoires van Houthandel Antwerpen componeerde Feeney een anekdotisch werk, dat verhaalt over een krimpende postbus, de magie van het theater, een lieve oma en nog veel meer!

Een visuele voorstelling met de klanken van een eigentijds, vrolijk componist en gebracht met de vernieuwende blik van de musici van Ensemble Houthandel Antwerpen.

Tijd en plaats van het gebeuren :

Houthandel Antwerpen : Do you remember?
Zaterdag 2 februari 2012 om 20.00 u
CC ‘t Schaliken – Herentals

Grote Markt 35
2200 Herentals

Meer info : www.schaliken.be en www.houthandelantwerpen.com
——————————-
Zondag 10 februari 2013 om 11.30 u
CC Merksem

Nieuwdreef 135
2170 Merksem

Meer info : www.ccmerksem.be en www.houthandelantwerpen.com
——————————-
Zondag 24 februari 2013 om 11.00 u
Kunstacademie Maaseik

Boomgaardstraat 10
3680 Maaseik

Meer info : www.jmmaaseik.be en www.houthandelantwerpen.com

Extra :
Philip Feeney : www.philipfeeney.com, www.naxos.com/person en youtube