Kijken met je oren, de stad spreekt : een auditieve wandeling door Brussel

auditieve wandeling Wandelen doorheen de stad is één grote zintuigelijke ontdekkingstocht, maar heb je al eens geluisterd naar wat de stad vertelt … Niet het getoeter van auto’s, de diepe dronen van vliegtuigen of de drukte van een winkelstraat, maar alles wat daaronder verborgen ligt? In deze workshop ga je op zoek naar de verborgen geluiden in de stad. Geluidsartieste Els Viaene neemt je geblinddoekt mee op een auditieve ontdekkingstocht. Uitgerust met audiorecorder en microfoon neem je alles wat op je op je pad tegenkomt. Je weet niet wat je hoort!

Tijd en plaats van het gebeuren :

Kijken met je oren, de stad spreekt : een auditieve wandeling
Zondag 21 april 2013 van 10.00 u tot 17.00 u
Citizenne – Brussel

Steenkoolkaai 9
1000 Brussel

Meer info : www.citizenne.be