Tisha Mukarji, Angharad Davies & Mensch Mensch Mensch in de Beursschouwburg

Mensch Mensch Mensch Q-O2 schotelt je zaterdag vier rasmuzikanten voor in de Beursschouwburg. Liz Albee en Burkhard Beins hebben zich verenigd onder de naam Mensch Mensch Mensch. Multi-instrumentalist Allbee en percussionist Beins tekenen voor live-electroakoestische experimenten. Angharad Davies en Tisha Mukarji spelen composities van o.a. Christian Wolff (for John Material) en Tisha Mukarji (Reasoning Resonance #1). Tisha Mukarji is pianist en componist, Angharad Davies een violiste wiens werk zich bevindt op het complexe snijvlak van improvisatie en compositie.

Tijd en plaats van het gebeuren :

Tisha Mukarji & Angharad Davies + Mensch Mensch Mensch
Zaterdag 1 juni 2013 om 20.30 u
Beursschouwburg – Brussel

A. Ortsstraat 20 – 28
1000 Brussel

Mer info : www.beursschouwburg.be en www.q-o2.be

Extra :
Liz Albee : www.lizallbee.net
Burkhard Beins : www.burkhardbeins.de
Angharad Davies : www.angharaddavies.com
Tisha Mukarji : tishamukarji.com