Robotorkest speelt met alle facetten van licht en duister

M&M Darkness November is een maand die tot de verbeelding blijft spreken: de kortende, donkere dagen, de voorbode van de winter, de inkapseling van het sociale leven, … Het moge romantische ziele(pote)n voor minder tot obscurantisme en melancholie aanzetten, maar in het Logos-atelier gaat het dagelijks werk onophoudelijk door. Elke maand stomen zij een veelzijdig programma voor het trouwe publiek klaar en het codewoord van deze editie is: Darkness.

Op <M&M> Darkness wordt gespeeld met alle facetten van licht en duister in de zaal. Vooral de LED’jes en zwaailichten waar de muziekrobots van voorzien zijn, komen aan bod. Stuk voor stuk programmeerbare lichtbronnen die synchroon met het ritme van de muziek meeknipperen. Zeggen dat deze lichtshow je netvliezen zal ontsteken is overdreven, maar dit concert wordt zeker de moeite waard om te horen, en vooral om te zien. Dat alles gedemonstreerd met nieuwe, interaktieve composities van het Logos-team: Emilie De Vlam, Moniek Darge, Dominica Eyckmans, Sebastian Bradt en Kristof Lauwers. Artistieke leiding & robotbouw: Godfried-Willem Raes.

Praktische info :

M&M : Darkness
Donderdag 21 november 2013 om 20.00 u
Logos Tetraëder – Gent

Bomastraat 26-28
9000 Gent

Meer info : www.logosfoundation.org