The times they are a-changin’ : jong compositietalent in Antwerpen en Brugge

The Times They Are a Changin' De komende twee zondagen staat jong talent centraal in AMUZ in Antwerpen en het Concertgebouw in Brugge. Jongeren tussen 12 en 20 kregen de kans om hun composities in te zenden om deze te laten uitvoeren door professionele muzikanten op een echt concertpodium. Op het slotconcert van The times they are a-changin’ zal HERMESensemble de meest interessante ingezonden werken uitvoeren, zodat je kan meegenieten van opkomend muzikaal talent.

Hoe klinkt de toekomst? Dat is de vraag die aan de basis ligt van The Times They Are a Changin’. Componisten Bram Van Camp en Hanne Deneire zetten als coach opnieuw hun schouders onder dit initiatief waarbij jongeren tussen 12 en 20 jaar worden uitgenodigd om hun composities voor ensemble in te zenden. De meest interessante werken uit elke leeftijdscategorie worden tijdens twee heuse concerten uitgevoerd door de professionele musici van het HERMESensemble. Dat zo’n oefening tot schitterende resultaten kan leiden, werd reeds bewezen tijdens de vorige edities van The Times They Are a Changin’.

Praktische info :

The Times They Are a Changin’
Zondag 16 februari 2014 om 15.00 u
AMUZ – Antwerpen

Kammenstraat 81
2000 Antwerpen

Meer info : www.amuz.be en www.hermesensemble.be
——————————-
Zondag 23 februari 2014 om 15.00 u
Concertgebouw – Brugge

‘t Zand 34
8000 Brugge

Meer info : www.concertgebouw.be en www.hermesensemble.be

Bekijk hier alvast een videoreportage over het project

[vimeo http://www.vimeo.com/86406913 w=500&h=281]