Kunstengalerie D’apostrof serveert muzikale ode aan de zon

Midzomer in Meigem Dit jaar helaas geen TIK TAK TOE-festival voor recente muziek in Kunstengalerie D’apostrof in Meigem. De traditie wordt even doorbroken. Maar in ruil daarvoor serveren ze er met grote fierheid een muzikale ‘Ode aan de zon ‘. Het strijkkwartet met de toepasselijke naam Sun*Sun* Sun ( Seraphine Stragier, Karel Coninx, Jeroen Baert , Yumika Lecluyze en Tim Vandenbergh) koos voor dit concert als speciale gast Karel De Backer (drum). Op het programma :  Moondog  Greenwood  Subramaniam en Zorn. Met een knipoog naar het TiK TAK TOE-festival bestaat het programma uit 2 concertblokjes van ongeveer 40 minuten, met tussenin een ruime pauze. Na de voorstelling gezellig samenzijn in de mooie tuin van de galerie. Tegelijk kan je de mooie tentoonstelling met werk van Wouter Bolangier, Jana Cordenier, Saori Kuno en Veroniek Van Samang bekijken.

Praktische info :

Sun*Sun* Sun & Karel De Backer : Midzomer in Meigem
Zaterdag 21 juni 2014 om 20.00 u
Kunstengalerie D’apostrof – Meigem

Pastoriestraat 59
9800 Meigem (Deinze)
Reserveren ( 0494 534566 of info@dapostrof.be ) is wenselijk. Het aantal plaatsen is immers beperkt.

Meer info : www.dapostrof.be