Soundscapes en muziekdozen van Moniek Darge tijdens de Gentse Feesten

Muziekdozen Moniek Darge Wil je tijdens de Gentse Feesten eventjes weg uit de drukte zonder de stad te verlaten, dan kan je in de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde (KANTL) gaan luisteren naar geluiden van Kreta, Boedapest, Venetië, Ladakh, Tamil Nadu… Sinds jaren maakt Moniek Darge van Stichting Logos soundscapes of klankschappen met geluiden van de meest uiteenlopende locaties. Het begon met ‘Sounds of Sacred Places’ in Gent en haar actieterrein is ondertussen wereldwijd uitgegroeid. Een oase van rust temidden van het feestgewoel.

Ook een selectie van haar Muziekdozen vinden een plekje bij KANTL. Doosjes met een audiovisueel verhaal komen af en toe tot leven, terwijl je wacht en aanschuift voor een concert. Dagelijks tijdens de Gentse Feesten en vanaf 22 t.e.m. 27 juli krijg je er iedere dag van 14.30 u tot 16.00 u grappige verhaaltjes bij verteld door Moniek Darge zelf.

Praktische info :

Moniek Darge : Soundscapes en muziekdozen
Van dinsdag 22 t.e.m. zondag 27 juli van 14.30 u tot 16.00 u
KANTL – Gent
Koningstraat 18
9000 Gent

Meer info : logosfoundation.org