Zes nieuwe Belgische harpcomposities in Borgerhout

Harprecital Sofie Baguet Wat brengt communicatie tussen uitvoerder en componist teweeg? Met deze vraag startte harpiste Sophie Baguet een jaar geleden haar onderzoek. Om te ondervinden hoe een compositie tot stand komt en hoe een hedendaags werk eruit ziet, ging ze de samenwerking met zes Belgische componisten aan. De afgelopen maanden werkte Sophie samen met de componisten en volgde ze hun compositieproces. Het resultaat hiervan kan je komen beluisteren op vrijdag 22 mei in ‘t Werkhuys in Borgerhout. De componisten zijn Kristof Lauwers, Guy De Bièvre, George De Decker, Kris De Baerdemacker, Paul Beelaerts en Jasper Vanpaemel.

Praktische info :

Harprecital Sofie Baguet – Een experiment. Zes nieuwe, Belgische harpcomposities
Vrijdag 22 mei 2015 om 20.00 u
‘t Werkhuys – Borgerhout
Gratis toegan, reserveren verplicht via recitalsophie@gmail.com

Meer info : www.werkhuys.be