Soundscapes van Moniek Darge & Willy Van Buggenhout in Logos

Moniek Darge & Willy Van Buggenhout In augustus staan de oprichters van Logos centraal in de Bij Stichting Logos in Gent. Eerder deze maand diepte Godfried-Willem Raes heel wat oude zelfgebouwde instrumenten op en Moniek Darge presenteert op 26 augustus, zij aan zij met Willy Van Buggenhout, nieuwe soundscapes met bronmateriaal opgenomen in Bali.

Soundscapes vormen het verbindende element tussen het toch heel verschillend werk van Moniek Darge en Willy Van Buggenhout. Waar Willy zich concentreert op elektronische muziek en Moniek uitsluitend op concrete geluiden, slaat Willy’s opname van het motorgedaver van het grote zeeschip “Betsie” de brug tussen beide werelden.

Willy gaat aan de slag met computer en synthesizer. Moniek brengt enkele van haar allernieuwste soundscapes van Bali. Een voorproefje van de volgende Soundies CD, die zal verschijnen op het New Yorkse label Kye i.s.m. het Londense Penultimate Press.

Ter gelegenheid van dit concert geeft Oorgetuige 2 gratis tickets of 1 duoticket weg. Wil jij erbij zijn, stuur dan als de vliegende bliksem een mailtje naar christel@vastenavont.com. De gelukkige winnaars worden verwittigd per e-mail en de tickets zullen klaarliggen aan de avondkassa.

Praktische info :

Moniek Darge & Willy Van Buggenhout : Soundscapes
Woensdag 26 augustus 2015 om 20.00 u
Logos Tetraëder – Gent

Bomastraat 26-28
9000 Gent

Meer info : www.logosfoundation.org