Enkele reis Mars : een stoere, grappige én poëtische voorstelling voor de allerkleinsten

Enkele reis Mars Na hun overweldigende passage in 2013 komen de muzikanten van Calefax opnieuw met een meeslepend muzikaal verhaal voor de allerkleinsten. Three, two, one … and ready for take-off! Daar gaan de musici van Calefax, zwaaiend naar wie achterblijft, op weg naar een nieuwe en onbekende wereld. Doorheen de dampkring, zonder zwaartekracht zweven ze in het heelal. De reis is lang en zwaar, maar magisch en betoverend. En dan komen ze eindelijk aan op Mars: rood, kaal en leeg. Of toch niet? Er gebeuren vreemde en geheimzinnige dingen.

Enkele reis Mars is een stoere, grappige én poëtische voorstelling vol muziek en geluid, waarin de Marsreizigers het onbekende ondergaan en proeven van het ongehoorde. Als begaafde mimespelers vertellen de vijf rietblazers van Calefax in gebaar en muziek een humoristisch en ontroerend verhaal. Muziek van Bach tot Stravinsky en van Schumann tot Pärt doorspekt de voorstelling.

Praktische info :

Calefax & Oorkaan : Enkele reis Mars
Zondag 20 september 2015 om 15.00 u
Concertgebouw – Brugge

Meer info : www.concertgebouw.be en calefax.nl

Bekijk nu al de trailer van deze voorstelling

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k1DkZzx7bnA&w=500&h=305]