Eerste publieke voorstelling van Sebastian Bradts .Ko.Tantrum in Gent

.Ko.Tantrum Het is zover: de eerste publieke voorstelling van .Ko.Tantrum is bijna een feit. Voor wie nog nooit op www.kotantrum.org verzeild is geraakt: .Ko.Tantrum is een multimedia-project waar componist Sebastian Bradt sedert 2000 aan werkt en waarin hij audio-art, video, taal en mime ongegeneerd in real time met elkaar kruist.

Een experiment dat inhoudelijk op droomscènes is gebaseerd en voor deze gelegenheid wordt verrijkt met essentiële bijdragen van pianist Jelle Vastershaeghe, sopraan Linda Martens en grafisch kunstenaar / software-ontwikkelaar Tomas De Bruyne.

Praktische info :

Op zondag 15 november 2015 kom je te weten wat een half jaar intens voorbereidingswerk heeft opgeleverd. De hotspot is de zopas gerenoveerde zaal The Zone (Moutstraat 32 in Gent), de toegang bedraagt 10€. Omdat de zitplaatsen beperkt zijn is reservatie verplicht : geef vooraf een seintje op 0472 / 700 616 of via dit adres. De voorstelling duurt ongeveer 5 kwartier en speelt om 13.00 u, 16.00 u en 19.00 u.

Alle verdere info vind je op kotantrum.org